To je to što me zanima!

Mještani su čuli eksploziju prije izbijanja požara kod Imotskog?

Požar kod Crvenog jezera gasilo je oko 110 vatrogasaca s 30 vozila. Ekipa za očevide splitske policije će tijekom dana izići na teren kako bi utvrdili što se dogodilo
Vidi originalni članak

Vatrogasci su cijele noći natapali rubove borove šume koja je gorjela u velikom požaru kod Crvenog jezera, lokaliziranom u ponedjeljak navečer, i očekuju da će tijekom utorka biti ugašen. Požar je izbio u ponedjeljak u 16.15 sati i zahvatio 25 hektara. 

Gasilo ga je oko 110 vatrogasaca s 30 vozila. Stigli su iz Brela, Makarske, Omiša, Dugog Rata, Kučića, Splita, Zagvozda, Lovreča, Imotskog, iz javnih vatrogasnih postrojbi Split i Imotski, sezonci iz Sinja, Splita i Zagvozda, te pripadnici Državne intervencijske postrojbe iz Divulja. Tijekom dana su im pomagala i tri kanadera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za sad se ne zna kako je nastao, a neki mještani su vatrogascima rekli da su prije samog izbijanja požara čuli eksploziju. 

Ekipa za očevide splitske policije će tijekom dana izići na teren kako bi utvrdili što se dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivana105_1 01.08.2017.

    Sotone ne spavaju!!

  • DT2311 01.08.2017.

    Prije nego požar kod Imotskog izbio, mještani čuli eksploziju!!! WTF majstore fali ti koja riječ da bi to lijepo sročio. Bolje bi to napisala moj mala koja na jesen kreče u školu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare