To je to što me zanima!

Prije početka sjednica Sabora Zekanović priredio cirkus za Milanovića: Replika! Replika!

Milanović je rekao da na sjednicu neće doći, ali se ipak pojavio u sabornici. Zastupnik vladajuće većine Hrvoje Zekanović ga je "dovukao"
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović, koji je tražio na inicijativu oporbe izvanrednu sjednicu Sabora, na nju, kako je i najavio, nije došao. 

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Milanović je pomogao oporbi, ali ipak najviše samome sebi

Milanović je rekao da na sjednicu neće doći, ali se ipak pojavio u sabornici. Zastupnik vladajuće većine Hrvoje Zekanović ga je "dovukao."

Napravio je prije početka sjednice performans i za govornicu postavio predsjednika od kartona s natpisom "Nisam došao jer se bojim replika"

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pospant 24.07.2023.

    Nemojte maltretirati predsjednika dok je na godisnjem. U Zagrebu izbilo nevrijeme i kaos po gradu...On je trenutno na moru i uziva u vili na Hvaru tj. radi svoj posao. Sretno je stigao sa helikopterom da se ne vozi po ovoj guzvi 😂😂😂😂

  • 21.07.2023.

    Nije mi baš drag Zekanović ali pitanje i odgovore su mu na mjestu: Zašto se Milanče nije pojavio u Saboru? Pa jer ga je strah replika saborskih zastupnika.

  • mmilac61 21.07.2023.

    Milanovic je za tebe profesor Dr. Koje dobro si ti donio i napravio za Hrvatsku nisam stranački aktivan da neko ne protumaci krivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare