To je to što me zanima!

Prije poroda htjela je još jedan skok: Padobran se nije otvorio

U četvrtom mjesecu trudnoće base jumperica Wioletta Roslan odlučila je prije poroda još jednom skočiti. S dečkom Aleksanderom se bacila sa stijene od 300 m
Vidi originalni članak

Šveđanka Wioletta Roslan (37), ovisnica o adrenalinu i base jumperica, nije mogla odoljeti još jednom skoku nakon što je saznala da je trudna. Odlučila je da će to biti posljednji te da će se nakon toga u potpunosti posvetiti sebi i bebi.

Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina 

Dogovorila je skok s dečkom Aleksanderom s 300 metara visoke stijene. No stvari su krenule krivo. Njezin padobran nije se otvorio pri skoku. Očajni dečko samo je bespomoćno mogao gledati kako njegova Wioletta juri u smrt. Poginula je na mjestu. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće.

- Kada mi je rekla da će skočiti posljednji put prije nego rodi dijete, molila sam ju da to ne čini. Oduvijek sam se bojala za nju. Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina.

Stradala Wioletta bila je iskusna base jumperica. zajedno sa svojim partnerom skakala je sa stijena, zgrada, antena... Nekoliko puta naglasila je kako se samo nakon skoka osjeća živom te da bi joj život bez toga bio dosadan, piše portal news.com.au.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • schmetterling 19.09.2012.

    je čekam termin za potpomognutu oplodnju i več sad si mislim kako čuvati to malo stvorenje najbolje što možeš a ona ide skakti padobranom u 4 mj. trudnoče.. ne znam uopče šta bi na to komrentirala.. užasna ideja.. i da je preživjela, sam kontakt sa tlom kad se baciš sa 300 metara nije lak udarac na noge ..mogao se dogoditi i spontai.. grozna ideja ..a ni njen dečko nije normalan što je to podržao.

  • TOMI202 19.09.2012.

    Da imala išta u glavi sada bi bila živa!!!!!

  • anonymous11 18.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare