Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Prije poroda htjela je još jedan skok: Padobran se nije otvorio

U četvrtom mjesecu trudnoće base jumperica Wioletta Roslan odlučila je prije poroda još jednom skočiti. S dečkom Aleksanderom se bacila sa stijene od 300 m

News.com.au
Foto: News.com.au
219 komentara

Šveđanka Wioletta Roslan (37), ovisnica o adrenalinu i base jumperica, nije mogla odoljeti još jednom skoku nakon što je saznala da je trudna. Odlučila je da će to biti posljednji te da će se nakon toga u potpunosti posvetiti sebi i bebi.

Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina 

Dogovorila je skok s dečkom Aleksanderom s 300 metara visoke stijene. No stvari su krenule krivo. Njezin padobran nije se otvorio pri skoku. Očajni dečko samo je bespomoćno mogao gledati kako njegova Wioletta juri u smrt. Poginula je na mjestu. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće.

- Kada mi je rekla da će skočiti posljednji put prije nego rodi dijete, molila sam ju da to ne čini. Oduvijek sam se bojala za nju. Pri svakom njenom skoku sam strepila, no ona je inzistirala na skokovima i nisam ju nikako mogla odgovoriti. Sada je kasno za sve - rekla je shrvana Wiolettina majka Halina.

Stradala Wioletta bila je iskusna base jumperica. zajedno sa svojim partnerom skakala je sa stijena, zgrada, antena... Nekoliko puta naglasila je kako se samo nakon skoka osjeća živom te da bi joj život bez toga bio dosadan, piše portal news.com.au.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message