To je to što me zanima!

Prijete mu smrću: Dragutinu Lesaru poslao pismo u Sabor

Dragutinu Lesaru su prijetili smrću u pismu koje je prošlog tjedna došlo u Sabor, a Lesara su o svemu obavijestili predsjednik Sabora Luka Bebić i Ranko Ostojić
Vidi originalni članak

Policijska uprava zagrebačka Općinskom državnom odvjetništvu podnijela je kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je ozbiljno prijetio saborskom zastupniku Dragutinu Lesaru. Potvrdila nam je to Aleksandra Ljuba iz MUP-a. Kako doznajemo, Lesaru su prijetili smrću u pismu koje je prošlog tjedna došlo u Sabor, a Lesara su o svemu obavijestili predsjednik Sabora Luka Bebić i predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić.

Dragutin Lesar nije želio govoriti o sadržaju pisma u kojem mu prijete smrću. Kaže da pismo nije osobno primio, već ga je o njemu u utorak kasno navečer telefonski obavijestio Luka Bebić. Kasnije mu je tu informaciju potvrdio i Ostojić koji je sve proslijedio DORH-u. Lesar nije želio odgovoriti na pitanje je li mu policija dala zaštitu, već nas je uputio da taj odgovor potražimo u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • kiko1 11.03.2011.

    @ribić2: jbg, nekome ne bi pomogla ni cijela paška solana :-)

  • afrikanac 11.03.2011.

    Gospodine Lesar , samo napadate vladajucu stranku za koju vec svi znamo da je skupina kriminalaca. No taj smo film vec vidjeli kada su se Smradaner i Mesic izborili za vlast napadima na Pasalica... Bilo bi dobro da napisete sta god o sebi ... Ako se kandidirate za premijera trebali ste do sada posteno zaraditi bar milijun eura ... Znate narodu je vec puna kapa gologuzaca koji se guraju na vlast a zatim se naglo obogate na racun naroda ... Zato molim vas dokazite se da ste sposoban covjek...

  • marnik954 10.03.2011.

    Po neprovjerenim informacijama, našem Dragecu su isto prijetili 1995 kada je na ulice izveo preko 50000 nezadovoljnih radnika. Nisu se (navodno) libili ni da prijete smrću njegovoj obitelji?!... Po istim informacijama, tada se morao povući sa mjesta predsjednika SSSH. Njegova oštra govornička retorika, očito nekome u vlassti ili pri vlasti smeta!!! I tada i sada n vlasti su "ZNA SE" !!! Mi idemo dalje??? Dokle???!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare