To je to što me zanima!

Prijete Papi: Naš cilj je da cijeli svijet postane muslimanski

Talijanski ministar unutarnjih poslova, Filippo Bubbico poručuje da su Vatikan i Italija u stvarnoj opasnosti. Zato su izdali upozorenje od terorističkih napada
Vidi originalni članak

Izvor iz talijanske obavještajne službe tvrdi da se ekstremni članovi skupine Islamske države (ISIL) pripremaju za niz terorističkih napada u Europi, a na posebnoj meti je Papa.

Federico Lombardi iz papinskog ureda odnosa s javnošću poručuje da "Vatikan za to nije pretjerano briga" jer prijetnja nije ozbiljna. No talijanski ministar unutarnjih poslova Filippo Bubbico istodobno poručuje da su Vatikan i Italija ipak u stvarnoj opasnosti. Zato su izdali upozorenje od terorističkih napada

U posebnoj su opasnosti veleposlanstva, crkve, kolodvori, luke i aerodromi. Talijani su prije nekoliko dana uhitili i petoricu muškaraca za koje sumnjaju da imaju veze s ekstremistima iz ISIL-a.

Većina muslimanskih ekstremista sa sjevera je Italije gdje ih regrutira Bilal Bosnić, navode talijanski mediji.

On je poručio da će jednom cijeli svijet biti jedna velika muslimanska zemlja, a to uključuje čak i Vatikan. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • pajuta 31.08.2014.

    Religija je ubila najvise ljudi od svih ratova, a tolko zagovaraju mir i postenje

  • zungul 40 30.08.2014.

    Eh da se hoce i to jednom dogoditi pa kome obojci kome opanci vise su mi ti islamisti na vrh k......ca sa svojim cackanjem gdje ne treba.Stalno traze neki k.....rac a na kraju dobit ce ga u d....pe.

  • ne blokiraj me 30.08.2014.

    aj ti papa u penziju dok još možeš

Komentiraj...
Vidi sve komentare