To je to što me zanima!

Prijeti li e-knjiga sa 160 romana papirnatoj knjizi?

Britanci će Sony Reader moći kupiti za oko 199 funti. U paketu će dobiti i CD sa sto knjiga, uključujući Romea i Juliju, Ponos i predrasude,...
Vidi originalni članak

The Sony Reader je elektronička knjiga veličine knjižice mekog uveza. U memoriju stane 160 romana. Uređaj je lagan, a baterija traje dovoljno da primjerice pročitate Rat i mir pet puta, jer energiju troši jedino kad "okrećete" stranice. Kada ga uključite automatski otvara stranicu na kojoj ste zadnji put stali. Britanci će Sony Reader uskoro moći kupiti za oko 199 funti, ili oko 1750 kuna. U paketu će dobiti i CD sa sto knjiga, uključujući Romea i Juliju, Ponos i predrasude,... Ostalih oko 1000 naslova naći će se u internet ponudi, a koštat će kao i tradicionalne knjige.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • balun 02.09.2008.

    Nikad, papirna izdanja biti će uvijek praktičnija, zamislite situaciju dok sjedite na WC, obavite nuždu i tek onda primijetite da nema toalet papira, sa E-knjigom možete se slikati , ali ako imate u ruci knjigu Nives Celzijus koju ste uzeli umjesto laksativa eeee to je već druga priča.

  • vagabunda 02.09.2008.

    jedva čekam

  • majstor4 02.09.2008.

    Najbolja besplatna internet igra.. Klikni i uživaj http://www.travian.com.hr/?uc=hr2_34433

Komentiraj...
Vidi sve komentare