To je to što me zanima!

Prijetio je sam sebi i namjestio ljubavne oglase bivšoj djevojci

Koprivnica: Sve ponude na oglase je muškarac (40) preusmjerio na brojeve mobitela svoje bivše djevojke koja je primila puno poziva. U oglasu je naveo da crnka traži muškarca
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je kaznenu prijavu protiv 40-godišnjaka zbog kaznenog djela nametljivog ponašanja i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Terete ga da je od lipnja do kolovoza 2018. godine u Peterancu često mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci i njezinoj kćeri te na internetu i teletekstu objavio više oglasa u kojima je naveo da razvedena crnka traži muškarca.

Sve ponude na oglase je preusmjerio na brojeve mobitela svoje bivše djevojke koja je primila puno poziva. 

Tereti ga se i da je 5. kolovoza ove godine policijskoj postaji podnio kaznenu prijavu protiv dvoje ljudi zbog prijetnji. Naveo je da je primio više SMS poruka prijetećeg sadržaja na svoj mobitel iako je poruke s prijetećim sadržajem poslao sam sebi

Idi na 24sata

Komentari 11

  • božanstvena_komedija 04.12.2018.

    Koliko jadan moraš biti da to napraviš? Sad ga treba oderati zbog duševnih boli, on je od bivše djevojke i njene kćeri hitio predstaviti kao prostitutke, ima tu materijala za dobru tužbu.

  • serendipity26 04.12.2018.

    Hahaha nije loša fora za zafrkanciju..

  • 04.12.2018.

    psycho..level:Pro

Komentiraj...
Vidi sve komentare