To je to što me zanima!

Upucao muškarca (42) u nogu

Napadnuti muškarac(42) teže je ozlijeđen te prevezen u KBC Rijeka nakon što ga je napao državljanin BiH. Nakon napada je pobjegao, a policija ga je nako 20ak minuta pronašla i privela
Vidi originalni članak

Policajci Policijske postaje Opatija zajedno sa  Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede.

Naime, policija ga sumnjiči da je 16. lipnja oko 21 sat, na širem području Matulja, verbalno se sukobio i uputio ozbiljne prijetnje 42-godišnjem srpskom državljaninu, kao i hrvatskom državljaninu. Pri tome je i 42-godišnjaka ozlijedio vatrenim oružjem te se vozilom udaljio s mjesta događaja.

'KRVAVE' OVČICE Na splitskoj plaži napali mladi par iz Srbije: Tuklo ih više ljudi

Ozlijeđenom je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje mu je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda.

Policija je zatim u roku od 20-ak minuta, pronašla počinitelja te ga privela. Utvrđeno da je vatreno oružje nedozvoljeno posjedovao.

Muškarac je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede te je predan pritvorskom nadzorniku.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac(56) je izvadio pištolj i pucao u 42- godišnjaka. Pogodio ga je u nogu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • najiram 10 20.06.2021.

    komšijka izmjena  vatre..valjda  ga  kimos  hrvot  i  zloćinec srbin  opeljušili  nisu  mu  platili  zidanje  aparmana...samo  je  krivo  ciljal  trejal  ih  je  jojca  obedva...a  doktori im  umesto  jajci  ugraditi  zvončeke  da  se  svi  znamo  ćuvati  ovih  krimosa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare