To je to što me zanima!

Prijetio poznanici (58), istukao je pa sjeo u BMW: Srušio motociklista i zabio se u stablo

Muškarac je oko 16.20 stigao do autopraonice na Šestinskom trgu gdje je sreo ženu koju poznaje otprije. Prvo je prijetio njoj i njenoj kćeri, da bi ženu zatim istukao nakon čega se odvezao prema centru grada
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je za što sve terete 34-godišnjaka koji je u popodnevnim satima na Staru godinu prvo verbalno i fizički napao dvije žene, a zatim sjeo u automobil i jurio centrom Zagreba u krivom smjeru prilikom čega je pokosio metalne stupiće uz cestu i zabio se u stablo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije su objavili kako su nad muškarcem dovršili kriminalističko istraživanje te ga terete za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, prijetnju i obijesnu vožnju.

Muškarac se oko 16.20 sati dovezao do autopraonice na Šestinskom trgu u Zagrebu gdje je sreo 58-godišnju ženu koju poznaje otprije i započeo s njom razgovor. Počeo joj je prijetiti da bi je potom i fizički napao te joj je nanio teške tjelesne ozljede. Muškarac je potom sjeo u svoje vozilo marke BMW i udaljio se, a nesretnoj ženi prišla je njena kćer. Ispričala joj je što se dogodilo te kako je muškarac prijetio i njoj.

Oštećenoj 58-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno kako je teško ozlijeđena i podvrgnuta operativnom zahvatu.

Muškarac se dovezao u centar grada gdje je, kako navode iz policije, obijesnom vožnjom prekršio više prometnih propisa. Policija ga je pokušala zaustaviti svjetlosnim i zvučnim signalima na što se 34-godišnjak oglušio. U Klaićevoj ulici je, usred takve vožnje, naletio na motociklista uslijed čega je vozač pao na kolnik, a motocikl je odbačen na nogostup. Muškarca ni to nije zaustavilo i nastavio se voziti Klaićevom ulicom, ušao u suprotni smjer prema Rooseveltovom trgu nakon čega je kod broja 8 Trga Republike Hrvatske uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju i osobinama ceste pokupio nekoliko metalnih stupića, sletio s ceste na mekani teren i naletio na stablo na Mažuranićevom trgu.

Sljedećeg dana u jutranjim satima, pronašli su ga policijski službenici te uz uporabu sredstava prisile priveli na kriminalističko istraživanje te potvrdili sumnju za počinjenje gore navedenih kaznenih djela.



Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Antirevolucionar22 02.01.2023.

    Najnormalniji vozac BMWa

  • RoyBean 02.01.2023.

    Ima li taj ovisnik ime i prezime. Mora da mu je stari saborski zastupnik, kad ga tako skrivate i mediji i milicija.

  • Sstrujic87 02.01.2023.

    Kamenički ti li si????

Komentiraj...
Vidi sve komentare