To je to što me zanima!

Prijetio tinejdžeru (16) preko Fejsa, a onda ga napao nasred ulice u Varaždinu i opljačkao

Razbojništvo se dogodilo u srijedu, kada je 17-godišnjak oko podne prišao 16-godišnjaku i napao ga, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Mladić (17) iz Varaždina završio je u pritvoru nakon što je u srijedu u Varaždinu nasred ceste opljačkao tinejdžera (16). Prije napada prijetio mu je preko društvenih mreža.

"Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 17 godina. Sumnja se da je u srijedu 12. siječnja, oko 12.30 sati u ulici Gustava Krkleca u Varaždinu izvršio razbojništvo nad mladićem 16 godina. Također je utvrđeno da mu je putem društvene mreže prethodno i prijetio. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznene prijave za prijetnje i razbojništvo predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske", izvijestili su iz PU Varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • franjoclio 17.01.2022.

    I? sad u maloljetnički, kad iae biti će pravi krimos, trebao je otac zaigrati igru, i dogovoriti sastanak, za popiti coca-colu!

  • Pushing I Lizing 14.01.2022.

    Svatko tko je pametan nece nikad koristit svoje prave informacije na drustvenim mrezama.Internet je omogucio svim manijacima i frikovima na svijetu da budu lako dostupni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare