To je to što me zanima!

Starija kći ga htjela nagovoriti da se preda, ali on je to odbio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je potvrdila kako je s Ivanom Petričevićem razmijenila vatru, ali nitko nije stradao u toj pucnjavi. U kafiću 'Tiho' policija je pronašla dvije ručne bombe M-75
Vidi originalni članak

Čak kilogram TNT-a pronašla je policija u pretresu kuće Ivana Petričevića (59), Osječanina koji je u subotu u caffe baru Tiho u Ulici Leopolda Mandića u Osijeku ubio suprugu Slađanu (39) i Dragu Lovrića (47), gosta lokala koji se tamo zatekao sasvim slučajno. 

Kod kuće imao arsenal oružja

Upravo zbog saznanja o tim bombama morali smo cijelo područje oko kafića držati u blokadi više od pet sati, dok se sve nije okončalo, kažu u policiji

U njegovoj kući policija je pronašla i jednu protupješačku minu, ručnu bombu, tri metra sporogorećeg štapina, 100 metaka, dok su u caffe baru Tiho, nakon što se ubio hicem iz poluautomatske puške, za koju nije imao dozvolu, pronašli još dvije ručne bombe M-75.

- Upravo zbog saznanja o tim bombama morali smo cijelo područje oko kafića držati u blokadi više od pet sati, dok se sve nije okončalo - rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare Josip Adrić, načelnik kriminalističke policije Osječko-baranjske županije.

Načelnik je potvrdio i da je između Ivana Petričevića i policije došlo do "razmjene vatre", ali da u toj pucnjavi nitko nije stradao. 

Starija kći ga htjela nagovoriti da se preda, ali on je to odbio

Odgovarajući na pitanje o ponudi Petričevićeve starije kćeri (16) da razgovara s ocem, Adrić je rekao da su mu pregovarači iz specijalne policije prenijeli njezinu želju, ali da je on sve odbio i da je pristao telefonski razgovarati samo s bratom.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • KrunoslavLackovic 27.07.2014.

    Što se mene osobno tiče, u ovakvoj situaciji, nema sumnje tko je počinitelj, pucao je na policiju..... Metak i pravac jarak - nema pregovaranja.

  • mrzli 27.07.2014.

    Da nismo vratili oružje u svim onim akcijama "vratimo oružje" drugacije bi se danas gospodarilo državom...ne bi ljudi pucali na žene i djecu..

  • 27.07.2014.

    Sućut obitelji Lovrić. Gospodin Drago Lovrić pokušao je ono što bi malo tko napravio: zaštititi napadnutu ženu, a sigurno bi tako postupio i za svaku drugu osobu. Novinari, kad već pišu treći članak po redu, bi morali posvetiti više pažnje njemu. Za sve ostalo je kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare