To je to što me zanima!

PRIJETNJA: Na Maksimiru objesili Hrgovićevu lutku

Huligani su na maksimirskom stadionu u Zagrebu objesili lutku obučenu u Hajdukov dres s imenom Mirka Hrgovića. Među noge su joj ugurali baklju
Vidi originalni članak

Šokantan prizor na Maksimiru - lutku obučenu u dres novoga Dinamova igrača Mirka Hrgovića, s užetom oko vrata i navijačkom bakljom među nogama, nepoznati su počinitelji objesili o ogradu stadiona u noći s petka na subotu.
Lutka u Hajdukovom dresu, s Hrgovićevim brojem 18 na leđima i nacrtanim grbom splitskog kluba sa zvijezdom petokrakom na prsima, sablasno se njihala na ogradi neko vrijeme, sve dok ju nije uočio zaštitar i pozvao policiju. Nekoliko minuta iza 23 sata s ograde maksimirskog sjevera skinuli su je upravo policajci. Unatoč indicijama, počiniteljima će biti gotovo nemoguće ući u trag, budući da sustav nadzora s vanjske strane maksimirskih zidina uopće ne funkcionira.
- To je strašno i ne zaslužuje komentar. Tek smo naručili kompletan sustav za videonadzor, koji će snimati i vanjsku stranu tribina. Možemo se samo nadati da se ovakve strahote onda više neće događati - rekao je Ado Kožul, glasnogovornik Dinama.
Otkako je Hrgović, bivše "Hajdučko srce", potpisao ugovor s Dinamom na Maksimiru, nema mira - protiv Linfielda su Bad Blue Boysi umalo prekinuli utakmicu zasuvši teren bakljama, uz konstantne povike na Hrgovićev račun.
Već ranije su mu javno poručili: "Nikada te nećemo prihvatiti!"

Idi na 24sata

Komentari 54

  • barkley 27.07.2008.

    Malo sliči na Mirka

  • jesenjin 27.07.2008.

    JA SAM DINAMOVAC OD MALENA...ZA DINAMA I ZIVOT...AL MORAM RECI DA MI JE OVIH STO VJESAJU LUTKE PUN KUR...HRGOVIC JE IGRACINA I PRAVI IGRAC ZA DINAMO...VI GOVORITE STO HOCETE....AL HRGOVIC JE POSTAO MOJ LJUBIMAC....I PRIHVATIO SAM GA...JERJE HRVAT...I JER CE IGRAT SA SRCEM GDJE GOD DODJE....BRAVO HRGOVICU...PRAVI SI IGRACINA...VECINA JE BBB UZ TEBE...POZZZ EKIPI 24 SATA

  • Milka-sib 27.07.2008.

    Bože sačuvaj,svi mi simpatiziramo neke klubove više,neke manje,nogometašima je nogomet posao i normalno je da idu tamo gdje misle da će im biti bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare