To je to što me zanima!

Primorac: Andrija Hebrang je ljubomorni ljutiti slabić

HDZ-ov kandidat Andrija Hebrang nazvao je Primorca i Vidoševića moralnim horizontalama. Primorac mu je uzvratio: Ljubomoran si i ljut!
Vidi originalni članak

Nakon što ga je Andrija Hebrang nazvao 'moralnom horizontalom', Dragan Primorac mu je uzvratio: Hebrang je ljubomoran. Dodao je kako se Hebrang od žrtve pretvorio u progonitelja.
- Retorika koju koristi pokazuje koliko je slab i ljut na činjenicu da nakon samo sedam dana kampanje ankete pokazuju da više glasača podržava Primorca u odnosu na njega. Bez obzira na napade, Dragan Primorac je siguran da će ga podržati ne samo Hebrangovi birači, nego i on sam, u drugom krugu predsjedničkih izbora - kažu iz Primorčeva tima. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vojnik 26.11.2009.

    Ne morate pisati šta je tko i tko je tko.Ovaj članak o ministrovu obrazovanju u Osijeku je velika zabluda i laž, učinio je puno toga za naše škole i fakultete, a uz to sve jedan je od najobrazovanijih ljudi u cijeloj državi...Ako ne preferirate ministra Primorca kao kandidata ovih izbora nemate mu što reći, on je čovjek koji je postigao nešto u ovoj zemlji,pa dragi moji bolje bi bilo da se primite svoga posla nego da bzv. valjate gluposti uokolo.

  • TOMO OMIS 26.11.2009.

    sve je istina šta je kaza spiderman ali ti moraš razumit da svako vrime nosi svoje i da se tomu prilagođava jer mu je očevo zanimanje sada nepopularno kojega se treba stiditi i to je to. ja neću glasat za dragana a ni za hebranga ali je istina šta govori hebrang i još nešto ako je iko valja u sanaderovoj vladi to je primorac on puno napravija za školstvo štagod ko o tomu mislio.

  • nenek666 25.11.2009.

    U kako se pjetlići čerupaju 2 kandidata manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare