To je to što me zanima!

Primorac odbacio optužbe i najavio tužbu protiv Đikića

Ministar Dragan Primorac u cijelosti je odbacio optužbe koje je znanstvenik Ivan Đikić izrekao gostujući u emisiji HTV-a "Nedjeljom u 2"
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac u cijelosti je u ponedjeljak odbacio optužbe koje je znanstvenik Ivan Đikić izrekao gostujući u emisiji HTV-a "Nedjeljom u 2" te je rekao da će protiv Đikića podnijeti tužbu za klevetu i laž.
U Ministarstvu su provjerili svu dokumentaciju i utvrdili kako bi novac o kojemu Đikić govori mogao biti jedino zajam Svjetske banke od prije četiri godine koji još nije odobren i koji je namijenjen svim znanstvenicima u Hrvatskoj, rekao je Primorac.
Đikić je u toj emisiji Primorca, među ostalima, optužio da mu je nudio veliku svotu novca da bi radio protiv jednog drugog znanstvenika i prijetio mu da će ga uništiti kada je Đikić to odbio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rowenta 15.10.2007.

    Pa no, kaj nije tak.

  • diki 15.10.2007.

    Vjerovati Đikiću, Primorac je osoba kojoj ne treba previše vjerovati. U ovoj priči samo on ima razloga za lagati, Đikić ne.

  • rowenta 15.10.2007.

    Dobro, mislim, čovjek uopće nije toliko pljuvao, iznio je neke optužbe ali nije htio duljiti i ograđivao se od vrijeđanja bilo koga cijelo vrijeme. Ali, nemojte vaditi to izvan konteksta emisije, da ste slušali sve kaj je tip rekao, bilo bi vam jasno da mu se može vjerovati i da su studenti sretni, i da se bori za ispravnu stvar. Nema on interesa u pljuvanju nikoga, i sam je priznao da volonterski predaje ovdje, a pare dobiva iz Frankfurta - što se može i provjeriti. Taj fakultet/institut je izrazito dobra stvar za nas, moglo bi se desiti da i stranci požele studirati kod nas zbog visoke kvalitete obrazovanja, zamislite kako će se onda pare vratiti! O reputaciji da ne govorim. A one bijedne i prazne optužbe o \"ljevičarskoj bandi\" koje se šablonizirano upućuju svakome iole nepodobnom neću ni komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare