To je to što me zanima!

Prinova u obitelji ministra Malenice, rodio se sin Mihael

U subotu navečer se u Petrovoj bolnici rodio Mihael Malenica, a porod je prošao u najboljem redu
Vidi originalni članak

 

Još jedna prinova stigla je u nedjelju u Vladu. Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica po treći put je postao otac, piše Dnevnik.hr.

Naime, u subotu navečer se u Petrovoj bolnici rodio Mihael Malenica, a porod je prošao u najboljem redu. Ponosni roditelji Tina i Ivan, kao i cijela obitelj prestretni su zbog novopridošlog sinčića. 

Sinoć se u Petrovoj bolnici rodio Mihael Malenica. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Tina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Mihaela. 

Čini se da je godine u Vladi pravi baby boom jer je nedavno i ministar Ivan Paladina dobio sina. 

- Jutros se u Zagrebu rodio Petar Paladina. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Martina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Petra. Želimo malom Petru i obitelji Paladina puno zdravlja, ljubavi i sreće! - objavljeno je tada iz Vlade. 

Inače, uz ministra Paladinu i Primorca, i u obitelj premijera Plenkovića je ove godine stigla prinova. Supruga premijera Ana Maslać-Plenković u ožujku je rodila njihovo treće dijete sina Ivana, a bračni par Plenković ima i dvoje starije djece sina Maria (7) i kći Milu (4).

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 2 x general 04.10.2022.

    jel supruga majka odgajateljica???? hrvatska je time dobila jako puuuuno! sve najboje mališi.

  • a e 46 02.10.2022.

    jel pustija od Matka Jelavića rodija se sin

  • Goranović 02.10.2022.

    Jel ćelav?

Komentiraj...
Vidi sve komentare