To je to što me zanima!

Prisilila kćer na seks s ocem i s 13 mu rodila bebu

Clarissu na seks nije prisiljavao samo njezin otac nego i njezina majka. Osuđena je na tri godine, a njezin suprug je dobio sedam godina zatvora
Vidi originalni članak

Wolfgang R. (42) je mjesecima silovao kćer Clarissu (13), koja mu je kasnije rodila dijete. Nesretnu djevojčicu na seks nije prisiljavao samo njezin otac nego i njezina majka Tanja (38) iz Nürnberga. 
Mučenje djevojčice je počelo u studenom 2007. godine. Wolfgang R. je tada rekao ženi Tanji da želi spavati s Clarissom. Majka, umjesto da spriječi silovanje, zapovjedila je djevojčici da ode u sobu, legne na krevet i napravi ono što joj otac kaže.  Otac ju je silovao najmanje dvaput na mjesec. Clarissa R. 2008. je rodila, a liječnici su prijavili roditelje. Njezina majka se na sudu branila da se bojala da će joj oduzeti djecu ako išta kaže. Otac je rekao da je napravio najveću pogrešku u životu. Osuđen je na sedam godina zatvora i tri mjeseca. Majka, kojoj je kvocijent inteligencije ispod 70, dobila je tri godine i dva mjeseca zatvora. Roditelji imaju još troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ŠapaMissy 16.05.2009.

    Takve i slične umobolnike bi trebalo obavezno kastrirati. Po mogućnosti prije nego uopće uspiju napraviti djecu...a ako ne, onda barem nakon takvog zlodjela. I naravno izolirati do kraja života. A jadnom djetetu pomoći u svakom mogućem smislu.

  • mony-zg 15.05.2009.

    Kakva je to majka????? Otac....fuj..... Nemam rijeci....

  • audrey 15.05.2009.

    Necu nista komentirati....sve je vec receno....samo cu svim komentatorima udijeliti po jedan VELIKI plus...............Boze sacuvaj !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare