To je to što me zanima!

Pritvorili 41-godišnjaka zbog zlostavljanja maloljetnice (17)

Sudac istrage odredio je 41-godišnjem osumnjičeniku istražni zatvor, priopćilo je na internetskim stranicama Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku
Vidi originalni članak

Osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) pokrenulo je istragu protiv 41-godišnjeg osumnjičenika kojega tereti da je 2016. godine spolno zlostavljao tada 17-godišnju žrtvu kojoj je omogućavao i konzumiranje droge, izvijestilo je u četvrtak tužiteljstvo.

Sudac istrage odredio je 41-godišnjem osumnjičeniku istražni zatvor, priopćilo je na internetskim stranicama Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Odvjetništvo navodi kako je, na temelju kaznene prijave osječko-baranjske Policijske uprave, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 41-godišnjeg državljanina Republike Srbije i Republike Bosne i Hercegovine zbog osnovane sumnje na teško kazneno djelo protiv spolne slobode i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga, a tereti ga se da je ta nedjela počinio 2016. godine.

Rješenjem suca istrage osječkoga Županijskoga suda okrivljeniku je određen istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, ometanja istrage i ponavljanja djela, izvijestilo je osječko Županijsko državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare