To je to što me zanima!

Privatni istražitelj tvrdi: Našao sam tijelo malene Madeleine...

Britanska policija provjerava navode samoukog privatnog istražitelja Stephena Bircha. On je opsjednut nestankom Madeleine McCann. Tvrdi da ju je pronašao
Vidi originalni članak

Britanska policija provjerava navode samoukog privatnog istražitelja Stephena Bircha. On je opsjednut nestankom Madeleine McCann. Birch je potrošio goleme svote svog novca kako bi pronašao djevojčicu koja je nestala prije pet godina i Portugalu.

Tvrdi da ju je pronašao pomoću radarskog skeniranja tla u blizini ljetovališta iz kojeg je nestala. Sve je podijelio s britanskom policijom, koja kao i njezina obitelj vjeruje da je djevojčica još živa. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Mariana C 26.10.2012.

    Kako može biti 100% siguran da je to ona,na osnovu ćega to tvrdi.?Ja bi više rekla da je on od tolike opsjedntosti tim nestankom prolupao.

  • Mariana C 26.10.2012.

    Meni ovo izgleda kao slućaj "Antonija Bilić 2" jer je isto još uvijek nisu pronašli i ne znaju što se dogodilo s malom,slatka je.

  • vodaa 08.07.2012.

    Jojj katastrofa!!! Iz srca se nadam, da je curica ziva i zdravaa i da ce se uskoro pojavit.. Jer obitelj strasno pati.. jooJ daj boze, da bude sve ureduuuu!!! :)) Strasno sta se sve desavaaaa!!! Katastrofa od katastrofee!!! Majko bozja, sto je ovo trebalooo!!!!??!?! :( :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare