To je to što me zanima!

Priveli bivšeg nogometnog suca jer je podvodio žene

U šturom policijskom priopćenju samo se navodi kako je Pero Šušić podvodio Srpkinju (48). Peri Šušiću su dopustili da se brani sa slobode
Vidi originalni članak

Policija je u utorak predvečer istražnom sucu u Zadru privela bivšeg nogometnog suca Peru Šušića (48), kojeg sumnjiči za organiziranje međunarodne prostitucije. U šturom policijskom priopćenju samo se navodi kako je Šušić podvodio Srpkinju (48). Nakon obavijesnog razgovora istražni sudac Vladmir Anić pustio ga ej da se brani sa slobode. Sucu je Šušić rekao kako s organiziranom prostitucijom nema veze iako se neslužbeno doznaje da su ga policajci pratili i uhvatili u klopci. Saslušana je i Beograđanka koja je sve priznala te potvrdila kako je Šušić iznajmio apartman u Arbanasima. Tamo ej dovodio mušterije i uzimao više od pola zarade. Njoj ej prekršajni sudac izrekao novčanu kaznu i odredio joj izgon iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • trešnja 12.08.2009.

    Kako se poslije znaju sakrivati,a ne pomisle prije svojih djela!!!

  • Mr. Spock 12.08.2009.

    A kakav je tek bio kao nog. sudac...... Citat (pred izlazak na teren): \"Momci, igrajte fer i korektno. Prvi je dio sezone, pa nam je svima u cilju da sve prođe kako treba. Kad počne KUHINJA u drugom dijelu sezone, ne znam kako ću sudit...\"

  • crospyder 11.08.2009.

    Tako je - klanjaj se pred narodom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare