To je to što me zanima!

Priveli dilere pa njihova obitelj napala novinarku

Policija je u petak privodila šest muškaraca koje sumnjače za zlouporabu droge kod Istražnog suca u Karlovcu. Obitelj je napala novinarku
Vidi originalni članak

Policija je u petak ujutro privodila šest muškaraca koje sumnjiče za zlouporabu droge kod Istražnog suca Županijskog suda u Karlovcu. Dvije starije žene, koje su najvjerojatnije u rodbinskoj vezi s sumnjivcima su vrijeđale i pokušale fizički napasti novinarku Radija Mrežnice Tamaru Peković. Obranili su ju policajci. Zbog ovog incidenta pokrenuli su krim istragu, a novinarka je u PU karlovačkoj dala iskaz. Žene koje su napale novinarku su dobile kaznenu i prekršajnu prijavu.
Spomenuta šestorka je uhićena prije dva dana u policijskoj akciji. Pretresli su stanove i aute koje su koristili osumnjičeni te su našli marihuanu i amfetamin. Istražni sudac je šestorku saslušavao tri sata, a nakon toga ih je pustio na slobodu. Trojica njih se moraju jednom tjedno javljati u policiju. Protiv njih kreće redovni postupak u kojem će odlučiti hoće li podići istražni zahtjev.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JerkoKC 27.08.2010.

    Nikakve koristi od njihovog privođenja,jer ih sudac pusti bez ikakve kazne,tako da prije od policajaca dođu doma.Takva je naša pravna država.

  • CoRny_ 27.08.2010.

    @vuga - kaj znas mozda o kome je rijec? O.o

  • user_42069 27.08.2010.

    A ta njihova obitelj kao nije znala.... a žive bahato i iznad svakog prosjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare