To je to što me zanima!

Priveli oca i sina Talijana jer su prijetili susjedima

Kaštel Štafilić: Valeria L. su priveli jer je prijetio kćeri susjeda policajca, a izrevoltirani sin Verio je kasnije prijetio da će susjedima zapaliti kuću
Vidi originalni članak

Talijanski državljani Valerio (61) i Verio (38) L. privedeni su u Kaštel Štafiliću zbog svađe i prijetnji susjedima oko imovinsko-pravnih odnosa. Otac i sin već duže spore se sa susjedom policajcem V.R.(43) i njegovom obitelji. Valerio je u subotu oko podneva nakon kraće prepirke izvrijeđao susjedovu 16-godišnju kćer, te je htio fizički napasti. U tom ga je spriječio sin Verio. No, ubrzo je priveden u postaju kaštelanske policije gdje mu je pozlilo. Prevezen je u KBC Split. Zdravlje mu nije ozbiljnije narušeno, te će biti upućen na Prekršajni sud u Kaštelima zbog remećenja javnog reda i mira.
U subotu, dva sata nakon što mu je uhićen otac, Verio je izrevoltiran svojim susjedima zaprijetio paljenjem kuće. Pokazivao im je crni plastični kanistar i na lošem hrvatskom poručio:
"Razbit ću tvoja kuća i zapalit! Noćas kada budete spavali ti i tvoja djeca, ja polit tvoja kuća i zapalit!".
V.R. ga je prijavio zbog prijetnji, te je Verio uhićen i saslušati će ga kod Istražnog suca u Splitu. Policija je izuzela crni kanistar, a u njemu nije bilo goriva. Otac i sin nisu bili pod utjecajem alkohola, a o slučaju je obavješteno talijansko veleposlanstvo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gladijator 13.09.2009.

    Priveden u postaju Kaštelanske policije, gdje mu je \"pozlilo\"!! haha Pozlilo bi njemu još ispred kućnog praga da sam bio na policajčevom mjestu!!

  • gladijator 13.09.2009.

    Kakav je to naslov "Priveli oca i sina Talijana" valjda " Priveli dvojicu talijana, oca i sina"! e moji novinari, makar tečaj,ako ti je škola teška!

Komentiraj...
Vidi sve komentare