To je to što me zanima!

Priveli su dvojicu mladića koji su napali rapske nogometaše

Napadači su u subotu oko 8.30 sati kod istočnog ulaza u tunel Trsat u kombi u kojemu je bilo devet ljudi ubacili zapaljiva sredstva. Ozlijeđen je 19-godišnjak
Vidi originalni članak

U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja, koje se nastavlja, policija za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, sumnjiči dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 20 i 27 godina, koji su tijekom dana predani pritvorskom nadzorniku, potvrdila je PU primorsko goranska.

Dvojac je dio skupine koja je u subotu brutalno napala mlade rapske nogometaše MNK Rab, koji su išli na utakmicu u Labin. Pri tom je ozlijeđen 19-godišnjak kojemu je slomljena arkada dok je nekolicina zadobila opekline od dviju zapaljenih baklji koje su huligani bacili u taxi kombi, a kojeg su presreli i zaustavili na riječkoj zaobilaznici kod čvora Orehovica.

Pretpostavlja se da su napadači zamijenili mlade nogometaše za navijače Torcide, koji su isti dan putovali na prijateljsku utakmicu Hajduka i Jadrana u Poreču.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • littlegrass 28.01.2015.

    E sad kad bi dobili po 5 godin a zatvora, da vidis kako to vise nikome nebi palo na pamet

  • japanokinez 28.01.2015.

    Šta to su mladići? treba pisati, priveli su monstrume koji su pokušali ubiti mladiće.

  • žaba davi rodu 28.01.2015.

    neznam zasto im nisu napisali imena iz kojeg razloga da netko ukrade pastetu i konzumu objavili bi kako se zove A sto ce sad biti sa njima ? isti scenarij kao i sa svim prethodnim slucajevima takove vrste Sudac ce im uputit oštru kritiku ili u najboljem slucaju kazniti radno u trajanju od petka do subote jer u nedjelju se igraju tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare