To je to što me zanima!

Priveli su muškarca koji je kamenovao fotoreportera

ZADAR: Draganu Ikiću (45) prijeti do mjesec dana zatvora ili novčana kazna jer je fotoreportera 24sata Filipa Bralu (23) udario pa kamenovao
Vidi originalni članak

Policija je privela Dragana Ikića (45) iz Gorice koji je u nedjelju oko 18 sati udario fotoreportera 24sata i Zadarskog lista Filipa Bralu (23), a onda ga i gađao kamenjem. Ikić je nakon prekršajne obrade pušten iz policije, no obrada se nastavlja. Protiv njega će biti podignuta prekršajna prijava temeljem Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Prijeti mu kazna od 3 do 30 dana zatvora ili novčana kazna od 500 do 10.000 kuna.
Ikić je Bralu u nedjelju na nogometnoj utakmici županijske lige u Gorici pokraj Zadra napao bez ikakvog povoda.
- Prvo mi je dovikivao da bježim odatle, da se maknem i da ne slikajem, a onda se zaletio prema meni, ali ja nisam reagirao. Ostao sam na mjestu misleći da me samo hoće preplašiti. I dok sam ga ja gledao u čudu, udario me nogom među noge. Savio sam se od bola i odmaknuo, a on je i dalje vikao i psovao na mene - kazao nam je Brala koji je vidjevši da se taj 45-godišnjak ne šali, počeo bježati. No, muškarac ga je tada počeo gađati kamenjem veličine šake, ali nije ga uspio pogoditi.
- U jednom trenutku, trčeći, uspio sam se okrenuti i slikati ga. Nekoliko mladića koji su naišli, zadržali su ga, hvala im na tome, ali je bio jači pa im se otrgnuo i nastavio me hvatati. Tada su se pojavila druga dvojica i pozvala me. Jedan se predstavio kao šef osiguranja utakmice. Međutim, zgrabili su me! Jedan me držao za aparat i za vrat, a drugi me potezao za lančić, tako da mi je i ožiljak nastao. Zatim je došao i prvi napadač i udarao me šakama po leđima i dalje neartikulirano vičući, dok su me njih dvojica držali. Izvukao sam se, a kolega me odvezao do Galovca, gdje sam pričekao policajce s kojima sam se vratio natrag na igralište i identificirao napadače - ispričao nam je šokirani Brala kojem je pružena i liječnička pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tallyst 26.05.2008.

    Em baš se vidi da taj lik nije normalan a i šta je momak od 23g.moga kad su tako skupa sa Gdinom.Živkom napala još par mačanih glava!A da i tako je kad nemože šakom udri kamenom!

  • cvrcak3004 26.05.2008.

    darkness2 Sretan put u što širem luko oko Hrvatske sa bosansko srbskim tablicama .A moj brala novinarski je posao da prenosi viđeno a ne po naputcima stoga žao mi je tvoje porodice(jajca) ali ko drugom jamu kopa sam u nju upadne \"želim ti što lakši i brži oporavak\"

  • lukašen 26.05.2008.

    Ma ja znam čovjeka,u nikoga se ne dira samo radi svoj posao,ali kakvi su to seljačine u Gorici takvih nema nigdje.Pa vidi se na slici da je ovaj što ga je udario da je pravi KRVNIK pogledajte mi facu.Brži se Filipe,pozdrav iz Bibinja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare