To je to što me zanima!

Priznala aferu: Prvu noć sa Silvijom nikad neću zaboraviti

Darina Pavlova tvrdi kako je ona za pohotnog Berlusconija iznad ostalih. Kazala je kako je njihova veza temeljena na povjerenju, ljubavi i uzajamnom poštovanju
Vidi originalni članak

Udovica bugarskog tajkuna potvrdila je glasine o svojoj strastvenoj aferi s bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem, piše Daily Mail

Darina Pavlova, čiji je suprug ubijen u ožujku 2003. godine, rekla je kako je Berlusconija upoznala prije osam godina u Washingtonu. Uskoro su započeli ljubavnu vezu. Oboje su više puta rekli kako su vrlo bliski prijatelji, ali nikad nisu željeli potvrditi da među njima postoji nešto više. 

Pavlova je svoju priču ispričala talijanskom magazinu Oggi. Prvu noć s Berlusconijem opisala je kao nezaboravnu. 

- Nikada tu noć neću zaboraviti. Bilo je nevjerojatno - rekla je za Oggi. 

Iako je Berlusconi na glasu kao muškarac koji je okružen s puno žena i često mijenja partnerice, Pavlova tvrdi kako je ona iznad ostalih. Kazala je kako je njihova veza temeljena na povjerenju, ljubavi i uzajamnom poštovanju. Lijepa Bugarka već četiri godine živi u Rimu, a zbog svojih veza s bogatima i slavnima često se pojavljuje u talijanskim časopisima. 

Silvio će se žaliti na presudu za aferu Mediaset

Odvjetnici bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija žalit će se na presudu kojom je Berlusconi osuđen na četiri godine zatvora u petak zbog utaje poreza. Žalbu će uložiti do 10. studenog, a proces bi se tako mogao odužiti na još nekoliko godina. Podsjetimo, Berlusconija su prema optužnici teretili da je kao vlasnik televizijske mreže Mediaset, u kojoj je njegov sin radio kao zamjenik predsjednika, prekršio zakone o porezu prilikom kupovine prava za prikazivanje holivudskih filmova i televizijskih show programa. 

Silvio i njegov sin su prijevaru izveli napuhivanjem računa transakcija između 2004. i 2005. godine, a radi se o prijevari teškoj 10 milijuna eura. Kaznu od četiri godine kasnije je sud spustio na godinu dana. Berlusconi je odmah nakon presude ljutito komentirao svoju sudbinu. Istaknuo je kako se radi o "nepodnošljiom sudačkom bjesnilu". Naglasio je kako je to sigurno politička presuda, javlja BBC.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • MAGNUM_2 28.10.2012.

    Pa i ja mu zavidim na takvim komadima koje je povalio a činjenica je da su i one zadovoljne i ne žale se pa koji k.... ga onda sude samo su potvrdili da je pravi jebač a sda ima i sudski certifikat. a ovima što ga sude ....pa mislim ni za lovu im niti jedna normalna žena ne bi dala... p. . . .

  • MarinaTot 27.10.2012.

    A baš se ima s čim hvalit :D

  • sukno 27.10.2012.

    zamišljam kako je imati ovakvoga tatu..odrekla bi ga se ne zbog ove, ova je barem po godinama ok..al one maloljetne..odrekla bi se starog gada samo sumnjam da bi to njega pogodilo, takvi vole samo sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare