To je to što me zanima!

'Prizor je bio stravičan. Mrtav motociklist je ležao na cesti...'

Vozač motocikla Krešimir Krutak poginuo je u Petrinji u sudaru s BMW-om. Njegov suvozač Mateo Mahić preminuo je u bolnici. Stanari okolnih kuća bili su šokirani prizorom...
Vidi originalni članak

Došao sam minutu nakon sudara. Prizor je bio stravičan. Na cesti je ležao mrtav motociklist, dok je BMW bio zdrobljen od siline udarca, kazao je očevidac nesreće.

U teškoj prometnoj nesreći u Petrinji u petak oko 18 sati poginuli su Krešimir Krutak (25) i Mateo Mahić (18). Njih dvojica su se vozili na motoru marke Suzuki. U Sisačkoj ulici prednost im je uzeo vozač BMW-a kada je naglo skrenuo ulijevo te se tada Krešimir koji je vozio motor zabio u suvozačeva vrata. Nije mogao izbjeći neopreznog vozača auta.

Suvozač na motoru preminuo u bolnici

- BMW koji se sudario s motorom bio je zdrobljen sa suvozačeve strane. Suvozač u automobilu je bio ozlijeđen i vatrogasci su rezali lim automobila kako bi ga izvadili van. Vozač BMW-a nije bio teže ozlijeđen, dok je vozač motora na mjestu poginuo a suvozača su odvezli u bolnicu - rekao je očevidac nesreće. Oko 21.30 sat u petak u sisačkoj bolnici preminuo je i Mateo, suvozač na motoru.

Iz bolnice su priopćili da su vozač i suvozač BMW-a lakše ozlijeđeni, dok je policija kazala da vozač nije bio pijan. 

Idi na 24sata

Komentari 326

  • the_one77 10.05.2016.

    krivi su oba dva, zato meni bolje enduro kroz šumu, pa ti nema ko izletit i sam si si krav kad padnes

  • skviki 09.05.2016.

    ....mrtav je ležao na cesti, pa neće sjedit ...

  • genuinema 09.05.2016.

    ja bi molio samo ove sta stavljaju ovakve grozne komentare razmisle prije nego sto napisu jer nedo dragi Bog da se njima tako nesto desi nebi sigurno tako pisali

Komentiraj...
Vidi sve komentare