To je to što me zanima!

Prizori strave kod Križevaca: Izletjeli s ceste, tri mladića poginula u smrskanom Audiju

Troje mladića starih između 22 i 29 godina poginuli su u nesreći u okolici Križevaca. Kod skretanja za Među zabili su se u ogradu mosta i na mjestu poginuli. Na istom mjestu prije 10 godina su poginuli brat i sestra
Vidi originalni članak

U strašnoj tragediji na križevačkom području sinoć je život izgubilo troje mlađih muškaraca. 

Kakoje izvijestila PU koprivničko-križevačka, do nesreće je došlo u nedjelju oko 22.15 sati, na cesti između Orehovca i Guščerovca. 

Troje muškaraca, koji su bili u Audiju A3 križevačkih registracija, autom su zbog neprilagođene brzine izletjeli s ceste u odvodni kanal te udarili u zemljani most, a potom se auto zaustavio na obližnjoj livadi.

Policija navodi da su u prevrtanju iz auta ispali mladići stari 22, 26 i 29 godina koji su na mjestu preminuli.

O brzini i silini udara u most svjedoče prizori smrskanog automobila koje je objavio Prigorski.hr.

Neslužbeno, dvojica su iz mjesta Borje, a jedan s Kalnika te je autom upravljao najmlađi, piše Podravski.hr.

Na istom mjestu prije 10 godina poginuli su brat i sestra iz Kalnika.

Zbog obavljanja očevida, promet na državnoj cesti broj 22 bio je zatvoren od 22.40 do 4.30 sati, te se promet preusmjeravao obilaznim pravcima Guščerovec – Črnčevec – Selanec.

Tijela smrtno stradalih su prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, a policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • markospil 12.09.2023.

    dobro odgojena mladost, otac naravno dao auto a i alkohola sigurno nije falilo....i normalno da se takvoj "eliti" nesmoje ni ime spomenuti...da je to neka sirotinja i broj cipela i košulje bi se znao...

  • Maxitron 11.09.2023.

    I glečte vraga ,proglasili t r i dana žalost!!??? Zbog tri  nabrojana klupama i još jednog pića???? Kaj bi sad trebali žalovati vele godine kad god se dogodi takva "nezgoda zbog jednog pića" ??? Stvarno su licemjeri ko god da je to napravil. 

  • ante-portas 11.09.2023.

    Sva trojica izletjeli iz auta, nisu bili vezani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare