To je to što me zanima!

Prkačinu prijetio pištoljem i od njega zatražio novac

Bivši saborski zastupnik Ante Prkačin kaže da ne poznaje Marija Miličevića koji mu je prijetio ispred kafića i dodaje da će sam otkriti o čemu se radi
Vidi originalni članak

Slavonskobrodski poduzetnik i bivši saborski zastupnik Ante Prkačin podnio je prijavu protiv Marija Miličevića zvanog Baja, koji mu je prijetio šamaranjem i pištoljem.
Baja je Prkačina presreo u subotu poslijepodne u zagrebačkom kafiću Cobra te od njega, navodno, tražio novac. Prkačin mu je odgovorio da novca nema. To je Miličevića jako razljutilo pa ga je počeo vrijeđati, a potom mu i prijetiti šamarima. Potom je izvukao pištolj, repetirao ga i uperio prema njemu.
- Prijetnja nije bila bezazlena i nisam je olako shvatio, zato sam ga i prijavio - rekao je Prkačin.
Dodao je kako nije uopće siguran poznaje li tog Marija Miličevića.
- Pokušavam doznati nešto više o njemu. Lice mi nije posve nepoznato, ali moguće je i da me samo podsjeća na jednog prijatelja iz  Hercegovine. U svakom slučaju, nisam spreman nagađati što se iza toga svega krije i odgodio bih izjavu za par dana kad otkrijem neke stvari - rekao je Ante Prkačin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Brano 19.02.2008.

    Zato što blebetaš budalo

  • gardy 18.02.2008.

    ludo ludo,,njegova afea je izdaja u bosanskoj posavini,,to zna svaki hosovac koji je preživio njegove gluposti i avanture.pitaj malo pa če ti biti jasno.

  • kameni 18.02.2008.

    ante trebo si mu grkljan iščupat ,neka prijeti onima u saboru to su poslijeratni profiteri. nedaj se ante

Komentiraj...
Vidi sve komentare