To je to što me zanima!

Probijali se kroz snijeg: Spasili ženu koja je pala i slomila kuk

Spašavatelji su zajedno s timom Hitne pomoći došli do kuće žene koja je zatražila pomoć u naselju Mlakva, zbrinuli su ju, te u snježnoj nosiljci transportirali do vozila Hitne pomoć
Vidi originalni članak

HGSS-ovci iz stanice Gospić spasili su u nedjelju popodne ženu iz naselja Mlakva u općini Perušić koja je prilikom pada slomila kuk.

NEMOGUĆI UVJETI ZA VOŽNJU Ne vidi se baš ništa: Pogledajte mećavu na cesti Udbina-Lapac

- Kako se kuća unesrećene žene nalazila na manje urbanom području prilazni put zbog snijega nije bio prohodan, te je Hitna pomoć zatražila pomoć od HGSS-a. Tim od sedam spašavatelja sa dva terenska vozila odmah po pozivu krenuo je na intervenciju - navode u HGSS-u.

Dodaju kako su spašavatelji zajedno s timom  Hitne pomoći došli do kuće žene koja je zatražila pomoć, zbrinuli su ju, te u snježnoj nosiljci transportirali do vozila Hitne pomoći.

- Ova uspješna  intervencija HGSS Stanice Gospić bilježi se kao deveta u 2018. godini. I dalje zbog nepovljnih vremenskih uvjeta, osobito na području općine Plitvička Jezera i općine Udbina HGSS Stanica Gospić je u pripravnosti. Po svemu sudeći mogla bi ovo biti rekordna godina po broju akcija spašavanja za Stanicu Gospić - objavio je HGSS.

JE LI VAM HLADNO? Minusi 'stisli' cijelu Hrvatsku: Počelo je, a najgore tek stiže...

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CarminaBurana 26.02.2018.

    bravo

  • sadilinikada 26.02.2018.

    Dobro pa su je nasli inace oni bas ne nalaze one koji se izgube, mozda za par godina ali kosti, zato je ovo uspjeh

  • boww 26.02.2018.

    Vi ste za mene heroji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare