To je to što me zanima!

Problemi s disanjem: George Bush stariji završio u bolnici

Predsjednik Bush prevezen je u bolnicu u Houstonu te je hospitaliziran zbog dišnih problema. Iz opreza će ga zadržati na pretragama, rekao je glasnogovornik obitelji
Vidi originalni članak

Bivši i najstariji živući američki predsjednik, devedesetogodišnji George H.W. Bush hospitaliziran je u Houstonu u utorak kasno navečer zbog dišnih problema, priopćio je Jim McGrath, glasnogovornik obitelji Bush, javlja New York Times.

- Predsjednik Bush prevezen je vozilom Hitne pomoći u Metodističku bolnicu u Houstonu te je iz opreza hospitaliziran jer je tijekom večeri osjećao dišne probleme. Iz opreza će ga zadržati na pretragama - potvrdio je glasnogovornik.

George H.W. Bush je zadnji put hospitaliziran 2012. kada je zbog bronhitisa bio u bolnici sedam tjedana. Inače, boluje od jedne vrste Parkinsonove bolesti, pa se uglavnom kreće u kolicima. Ipak, unatoč tome svoj 90. rođendan proslavio je skokom s padobranom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24.12.2014.

    zar je ovaj jos živ? pa ta smrt kao da je jedan od hr ministara, radi krivo!

  • mariocalabrese 24.12.2014.

    Zlocinac krepava.

  • ivan015 24.12.2014.

    mozda ce i on sada s muhamedom zajedno da bude... ali ne vjerujem... on nije nikoga direktno ubio... on je samo brinuo za da ispravi nered i zlo sta rade muslimani na zemlji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare