To je to što me zanima!

'Problemi u bolnicama ne mogu se riješiti telefonskim pozivom. Ovo nije prva takva situacija'

Ako netko rješava pitanja telefonskim pozivom, onda je to indikativno o metodi upravljanja, kaže Plenković i dodaje da v.d. ravnatelj ima sve ovlasti koje su propisane zakonom
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković danas boravi u Slavoniji. U Osijeku je komentirao situaciju s koronavirusom, a u Vukovaru je odgovorio na izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji tvrdi da je Plenković krizu u KBC Sestre Milosrdnice mogao riješiti jednim pozivom.

PRATITE UŽIVO Milanović o Vinogradskoj: Premijer je pustio da dim kulja, to se riješi jednim pozivom

- Pitanja u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi se ne rješavaju telefonskim pozivom premijera. Ako netko rješava pitanja telefonskim pozivom, onda je to indikativno o metodi upravljanja. Ovo nije prvi put da imamo takvu situaciju'', rekao je. Također, dodao je da v.d. ravnatelj ima sve ovlasti koje su propisane zakonom i on je nadležan za upravljane. ''Ima sve ovlasti i sukladno zakonom donosi odluke koje smatra da treba - rekao je Plenković.

- Za sve moguće optužbe, insinuacije, bilo kakve kvalifikacije i komentare koje bi eventualno za sobom vukle nečiju odgovornost nadležna je inspekcija koju je poslao ministar zdravstva i na njima je zadaća da ispitaju svaku eventualnu nepravilnost - dodao je Plenković.

PREMIJER U OSIJEKU Plenković: Očekujem da ćemo do 30. lipnja cijepiti od 50 do 55 posto odrasle populacije

U Slavonski Brod došao je podržati stranačke kolege na lokalnim izborima, a u Osijeku je nazočio identificiranju posmrtnih ostataka žrtava Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 21.05.2021.

    Koliko je ova vlada sposobna rješavati probleme u zdravstvu i općenito vidi se kristalno jasno na kojem smo mjestu u Europi.

  • smrekovaca 21.05.2021.

    tako je👍

  • jožek2 21.05.2021.

    Kak je ovaj Plenkošenko pametan, odmah u sekundi odgovori na svaki upit i prozivku Milanovića,i kaže da se problemi u bolnicama ne mogu riješavati telefonom,, malo s zahebo, mogu i te kako samo da hoće, ali u pitanju je njegova ljubimica Zdravec, koja mu tepa moj Andrej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare