To je to što me zanima!

Pročitali optužnicu: Suđenje Pistoriusu 3. ožujka 2014. god.

Južnoafrički atletičar, optužen za ubojstvo Reeve Steenkamp, na sud je stigao u pratnji brata i sestre s kojima je čekanje do čitanja optužnice proveo u molitvi
Vidi originalni članak

Oscar Pistorius, južnoafrički atletičar, optužen za ubojstvo svoje djevojke Reeve Steenkamp, 14. veljače u Pretoriji, u ponedjeljak se pojavio pred sudom gdje mu je pročitana optužnica, piše Mirror

Pistorius je na sud stigao u 8 sati i 20 minuta u pratnji brata Carla i sestre Aimee s kojima je čekanje do čitanja optužnice proveo u molitvi. 

Nakon čitanja optužnice Pistorius je sucu rekao da razumije optužbe koje su mu stavljene na teret nakon čega je određeno kako će se suđenje premjestiti na visoki sud i nastaviti 3. ožujka 2014. godine. Sud je objavio kako će tužitelji tijekom suđenja pozvati čak 107 ljudi.

Pistorius se brani sa slobode uz jamčevinu od milijun dolara, a jedan od uvjeta je i da cijelo vrijeme boravi u kući svog ujaka.

Na svom prvom pojavljivanju pred sudom u Pretoriji, Pistorius je priznao ubojstvo tvrdeći kako je ubojstvo bilo slučajno jer je pucao u samoobrani misleći da se u kući nalazi provalnik.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ahileja 19.08.2013.

    Suđenje će se razvlačiti u nedogled, jer je okrivljeni poznata osoba i ima novaca za odvjetnike.

  • cv-0001 19.08.2013.

    Vjerujem u boga i sve to stoji...ali svi se mi molimo kad zagusti, no tu je ubojstvo dal on ubio misleci da je provalnik. Ubojstvo je ubojstvo i nema tu cuda u sudnici. Ja vozim kamion i pokolim se da se ziv vratim kuci nakon tjedan dva...ali ako se molis molis se u miru a ne pre cjelim svijetom

  • kaj buljiš 19.08.2013.

    Dame, pouka ove priče jest: budite oprezne kada se viđate s potencijalnim kompleksašima. Ova problematika je vrlo duboka i ciejli ovaj post jest kontroverzan, ali nakon što mi skeljite minus jer sam "bezosjećajan" i "ne poštujem ljude s posebnim potrebama" sjetite se ovoga kada vaš "posebni" partner (bilo fizički, bilo pishički) složi creepy facu i postavi mrtvo ozbiljno pitanje tipa :"A s kim si bila..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare