To je to što me zanima!

Procurila snimka seksualnog zlostavljanja za Novu godinu

Policija je podsjetimo, dobila oko 1200 tužbi za krađe i seksualno nasilje tijekom dočeka Nove godine u Kölnu. Na ulicama je vladao kaos, a policija je pokušavala obuzdati migrante
Vidi originalni članak

Pojavila se nova snimka novogodišnjih napada u Kölnu. Na Youtubeu objavljen je policijski video na kojem se vidi kaotično stanje koje je vladalo. Policija i vatrogasci su se trudili obuzdati migrante koji su divljali. Na videu se čuje i žena koja viče napadaču da ju ne smiju dirati.

Policija je podsjetimo, dobila oko 1200 tužbi za krađe i seksualno nasilje tijekom dočeka Nove godine u Kölnu. Većina od 120 identificiranih osumnjičenih je iz Alžira i Maroka. Neki su nedavno stigli u Njemačku, dok su drugi ondje godinama. 

Do sada je devet muškaraca osuđeno zbog incidenata u noći na Novu godinu, za sada svi zbog krađa. Nedavno su optužbe protiv jednog Alžirca odbačene jer ga tužiteljica nije mogla identificirati. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Cipelcug 10.05.2016.

    Migrante poslati na Arapski poluotok.

  • japaa 10.05.2016.

    Jadni izbjeglice, švabice ih maltretiraju sa mini suknjama i velikim cicama i onda samo njih optužuju :) A nitko ni da pipne tetu Merkel

  • nikluk20 10.05.2016.

    prvi brod i nazad u siriju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare