To je to što me zanima!

Prodaje kolica na eBayu: ''I vi zeznite svoj život djecom...''

Joel (39) na eBayu je oglasio prodaju dječjih kolica, ''zeleno čudovište koje znači kraj sretnog, bezbrižnog i jeftinog života bez djece''. Oglas je postao pravi hit
Vidi originalni članak

Šaljiv oglas za prodaju dječjih kolica postao je senzacija na eBayu nakon što je Joel Andresier (39) napisao kako prodaje ''dječja kolica umrljana izlučevinama i hranom koja su mu uništila život''Otac troje djece iz Hampshirea napisao je kako nikada nije želio imati djecu te da kolica koja prodaje predstavljaju ''sve što je mrzio u vezi obiteljskog života''. 

Neuobičajen oglas toliko je odjeknuo bespućima interneta da su zeleno-žuta kolica, koja inače stoje 400 funti, na aukcijama eBaya postigla cijenu veću od 156.000 funta. No ta je ponuda otkazana.

Kolica su još uvijek na ponudi, a ponuda na aukciji trenutno je na 1000 funti.

Kupovao sam aute koji su koštali manje od njih, a moj otac je jednom kupio i kuću jeftiniju od ovih kolica, stoji u oglasu

Joelova supruga Susan (36) kazala je kako je iznenađena pozornošću koju su izazvala njihova kolica, a htjeli su ih prodati kako bi raščistili garažu. 

- Unatoč onome što je napisao, moj Joel je sjajan otac i obožava svoju djecu - kazala je Susan. Njihova djeca imaju sedam, šest i četiri godine te im kolica za njih više ne trebaju. 

- Kolica su kupljena protiv moje volje prije više godina dok nisam želio djecu. Kupovao sam aute koji su koštali manje od njih, a moj otac je jednom kupio i kuću jeftiniju od ovih kolica. Dok smo ih koristili, ova kolica na sebi su imala sve moguće tjelesne tekućine. Moja sva djeca sada hodaju, obično u krivom smjeru, pa netko zaslužuje da udomi ova kolica - stoji u oglasu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • El Tractor 13.02.2015.

    Interesantno!

  • Crna Dalija 26.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SrkiVega 26.01.2015.

    mash-o , vrlo je jednostavno odustati od aukcije i to na 2 nacina :P Ili seller moze odustati od prodaje , ili zadnji bider moze odustati od kupnje tako sto kontaktira prodavaca nakon sto osvoji aukciju. Rok je mislim 7 ili 14 dana za platiti ili otkazati. Ovo drugo , tj odustao od kupnje sam i sam napravio tako da provjereno znam da je moguce :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare