To je to što me zanima!

Prodali su kćer (15) u roblje, mladić (17) ju zatočio i silovao

Zagreb: Policija sumnjiči roditelje da su prodali svoju kćer (15) roditeljima mladića (17) koji su je zlostavljali i tjerali na težak fizički rad. Policija je uhitila petero ljudi
Vidi originalni članak

Zagrebačka Policija sumnjiči roditelje da su prodali svoju kćer (15) roditeljima mladića (17) koji su je zlostavljali i tjerali na težak fizički rad.

Policija je privela petero ljudi, dva muškarca stara 38 i 41 godinu, dvije žene stare 33 i 41 godinu te maloljetnika (17). Sumnjiče ih za trgovinu ljudima, spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina i spolni odnošaj bez pristanka

- Navedena djela  počinjena su od svibnja do 9. studenog 2014. godine, na način da su roditelji ženskog djeteta za određen novčani iznos prodali svoju kćer roditeljima maloljetnog osumnjičenika, za njegovu suprugu. Nakon prodaje, roditelji maloljetnog osumnjičenika prisiljavali su žensko dijete na težak fizički rad, a maloljetni osumnjičenik na spolne odnose - izvijestila je PU zagrebačka. Osumnjičene su predali pritvorskom nadzorniku te su podnijete kaznene prijave.  

Večernji list piše da su roditelji kćer prodali za 6000 eura. Nakon nekoliko mjeseci torture tinejdžerica je odlučila pobjeći. Prošle nedjelje izvukla se kroz kuhinjski prozor, preskočila je ogradu i otrčala na željeznički kolodvor gdje je skrivena čekala dolazak prvog vlaka. No mladić (17) i njegov brat su je pronašli. Ipak uspjela je uskočiti u vlak i tamo je pronašla ženu koja joj je bila spremna pomoći. Žena je o svemu obavijestila konduktera i strojovođu koji su pozvali policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • PRCO 16.11.2014.

    I, sta s tim, pa to je kod nekih manjina normalno,cemu uzbudjenje ako netko nezna neka upozna nacionalne manjine u Hrvata pa ce mu biti jasnije.

  • DukeWayne 15.11.2014.

    Ciganska posla. Različitost je naša snaga.

  • user_130878 15.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare