To je to što me zanima!

Prodao svoj život pa se opet zaljubio i kupio karipski otok

Ian Usher (48) iz Yorkshirea je nakon što se rastao od supruge prodao svoj život. To je bilo prije 4 godine. U međuvremenu je putovao, trčao s bikovima, naučio francuski
Vidi originalni članak

Ian Usher (48) iz Yorkshirea u Engleskoj koji je prije gotovo četiri godine odlučio prodati svoj život, se u međuvremenu opet zaljubio i kupio je karipski otok na kojem danas živi, piše Daily Mail. Nakon što je sve što je imao 2008. godine prodao za 399.300 australskih dolara (oko 2,3 milijuna kuna), sjeo je u avion i otputovao prvo u Dubai. Nakon toga je proputovao još desetak zemalja. Trčao je s bikovima, ronio s morskim psima, naučio je francuski i voziti zrakoplov, upoznao je britanskog biznismena Richarda Bransona.  

Kupio je otok vrijedan oko 30.000 funti (oko 282.000 kuna) na kojem gradi kuću. Upoznao je Kanađanku Moe i to tijekom utrke pasa koji vuku saonice. Kasnije su se sreli na Floridi i proveli tjedan na Jamajci gdje su se i zaljubili.  

- Nisam ni trenutka požalio što sam sve rasprodao - kaže Ian. Navodno su mu iz  Disneya ponudili novac kako bi otkupili prava na njegovu priču.  

Ian je imovinu prodao nakon što se rastao od supruge. Prodao je na eBayu trosobni stan u Perthu, posao u prodavaonici tepiha, prijatelje, motor i jet-ski.  

Idi na 24sata

Komentari 26

  • you..next 14.04.2012.

    Bivša me opelješila i da prodam sve što imam, možda bi sakupio za kartu i ručak u Dubrovniku.

  • 12.04.2012.

    Jeftin neki otok?

  • tajnamoja 12.04.2012.

    Prodao je i automobil, pila na slici je skupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare