To je to što me zanima!

Profesor oženio učenicu (18) i sada mu prijeti kazna zatvora

Učitelj matematike razveo se od svoje žene kad se saznalo da je u vezi sa jednom od svojih učenica. Zbog seksa s Amy prijeti mu 20 godina zatvora, a on je mlađahnu ljubavnicu oženio
Vidi originalni članak

Matthew Shane Wester (38) bio je učitelj matematike u srednjoj školi u Alabami gdje je zaveo učenicu (18). Iako nije imao moralnih dvojbi kad se upustio u seksualne odnose s 20 godina mlađom djevojkom, kad se sve saznalo od sramote je 'pobjegao' na dopust i ubrzo se razveo od svoje supruge i oženio mlađahnom ljubavnicom

Iako je Amy Nicole Cox imala 16 godina i bila dovoljno stara za dobrovoljni spolni odnos kad je počela vezu s učiteljem, u Alabami se veza između učitelja i učenika mlađih od 19 godina smatra zločinom pa će Wester morati na sud i prijeti mu do 20 godina zatvora.

Okružna tužiteljica Pamela Casey smatra da je brak prevara koju je osmislio Wester kako Amy ne bi morala svjedočiti protiv njega.

- Ako 38-godišnji učitelj može primorati 18-godišnju učenicu na seks, a kasnije i na brak, može svoju žrtvu nagovoriti i da ga štiti na sudu - smatra Casey. 

Wester je dao ostavku u veljači nakon što je protiv njega podignuta optužnica, piše Daily Mail.
 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • luka000sb 07.04.2016.

    Ovome prijeti 20 te je odmah zaključeno da ju je on primorao na seks, Bridgett Szychulski je imala odnos sa 14-godišnjakom te joj prijeti 2-3.Znam da su to 2 različite države SAD-a,ali me jako zanima što bi se dogodilo da su bili obrnutih spolova.

  • Dalibor0704 07.04.2016.

    Gomila zavidnih komentara. Našao si čovjek duševni mir, i zašto sada u zatvor? Pojma nemate što su te (m)učenice u stanju napraviti da bi ispravile jedinicu, sve osim učenja. A kada glumica od 70 ima dečka od 23, to je u redu?

  • Carlton 07.04.2016.

    Kad nije znao kolegu držati u hlačama...čak ne vjerujem niti da mu je ovo prva učenica koju je ... jel... pedofil..pjevao bi ti meni sopran u operi

Komentiraj...
Vidi sve komentare