To je to što me zanima!

Profesor s medicine pronašao novac u indeksu: 'Za polaganje ispita potrebno je ipak znanje'

'Kada si utemeljen u znanju ne trebaju ti pomagala', napisao je student iz Srbije. Drugi se nadovezao 'Ako to studentima diže samopouzdanje, zašto ne'...
Vidi originalni članak

Ispitni rokovi završili su na većini fakulteta, a jedan profesor iz Srbije je na ispitu u indeksu studenta pronašao novac. Profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, dr. Dušan Milisavljević, objavio je na društvenoj mreži fotografiju indeksa kao i novčanica. To je stari običaj među studentima, kako pišu srpski mediji, kada se novčanice ostavljaju simbolično za sreću.

NEPOŠTENO SUĐENJE? Bivši policijski šef tuži Hrvatsku: 'Prisluškivali su me i zadirali u privatnost. To im je bio dokaz'

- Ispitni rok siječanj/veljača. Par indeksa i novčanice od 10 dinara i 10 denara u indeksu. Kažu, to je za sreću da dobiju petice. Profesor želi svima sreću ali za polaganje ispita je potrebno ozbiljno učenje, a ne praznovjerje', komentirao je Milisavljević. 

U komentarima su se svi složili da je potrebno znanje prije praznovjerja, ali je bilo i onih koji kažu da to nije strašno i sporno. 

UŽAS KRAJ ĐAKOVA Bjelka i Leon bili su atrakcija među turistima: 'Ovo je šok. Moji psi nisu ubijeni slučajno...'

'Kada si utemeljen u znanju ne trebaju ti pomagala', napisao je student iz Srbije. Drugi se nadovezao 'Ako to studentima diže samopouzdanje, zašto ne'.

- Sretna kemijska nikada nije na odmet kod pisanja ispita - našalila se studentica. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ßißavac 27.02.2024.

    Ovo je istraživačko novinarstvo.

  • nec.1996 27.02.2024.

    Da je bilo 1000 eura , pokupio bi i nikome nebi javio, ali ovo je ipak sitniš!! Samo za sriću!!

  • samocenzura 27.02.2024.

    posten a dobio je vec love ne zna se .

Komentiraj...
Vidi sve komentare