To je to što me zanima!

Profesor umro na maturalnoj zabavi: Samo se srušio na pod

Mihad Cikotić iz Žepča u BiH bio je dijabetičar i nije pio alkohol. Na proslavi mu je pozlilo, te je odjednom pao. Pokušali su ga reanimirati, no preminuo je na putu do bolnice
Vidi originalni članak

Profesor biologije u Srednjoj mješovitoj školi u Žepču, u BiH, Mihad Cikotić (51), u subotu je sa svojim učenicima slavio završetak njihova školovanja.  U restoranu u kojem je organizirana maturalna zabava profesor, koji je, prema pisanju Dnevnog avaza, bio dijabetičar, nije pio alkohol.

- Bio je drag i dobar profesor. Koliko smo bili sretni što smo završili srednju, pomalo smo bili i tužni zbog rastanka od svojih prijatelja nakon četverogodišnjeg druženja, ali i od nama dragih profesora. Sve je bilo lijepo, veselili smo se i pjevali. Tad je profesoru iznenada pozlilo. Samo se srušio na pod - rekla je maturantica dodavši kako u prvi tren nisu znali što se događa.

- Oni koji su mu bili bliži priskočili su mu u pomoć, a netko od restoranskog osoblja pozvao je Hitnu pomoć. Došli su i pokušavali su ga vratiti u život. Nikako nisu uspijevali, pa su odlučili prevesti ga u bolnicu jer je još davao znakove života. Šokirani onim što smo vidjeli, odmah smo prekinuli zabavu i čekali informacije iz bolnice. Nažalost, vijest je bila tužna da tužnija ne može biti - dodala je učenica.

Večer ranije u Čapljini preminula Nikolina  

Gotovo identičnoj tragediji u BiH svjedočili su i u Čapljini u petak navečer. Nikolina Raič (17), koja je završila turističko-ugostiteljsku školu, krenula je na maturalnu zabavu u mjesni hotel. Nakon što su se okupili, uslijedilo je fotografiranje. Neposredno nakon što se fotografirala, na samom početku večere, Nikolini je odjednom pozlilo te je pala.

Profesori i njezini kolege priskočili su joj u pomoć i pokušavali je oživiti. Stigla je i Hitna pomoć, no djevojka je preminula u Domu zdravlja u Čapljini. Navodno je imala problema sa srcem. Njezini prijatelji tvrde da je kao mala zbog toga bila i na operaciji. Šokirana mladež prekinula je zabavu, a od Nikoline su se jučer posljednji put oprostili na mjesnom groblju.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • homuslupetuss 24.05.2016.

    čuvali ga anđeli

  • Turopolje202 23.05.2016.

    Previse viagre...

  • zmajevi 111 23.05.2016.

    laka vam zemlja !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare