To je to što me zanima!

Proglašen dan žalosti zbog smrti mladića stradalih u požaru

Suosjećamo s obiteljima i prijateljima smrtno stradalih mladića te ovim putem izražavamo iskrenu sućut, poručili su iz Grada
Vidi originalni članak

Grad Bjelovar proglasio je dan žalosti za mladiće koji su poginuli u požaru koji je u nedjelju rano ujutro buknuo u kući.

- Nakon strašne tragedije u mjestu Purićani pokraj Bjelovara, gdje su u požaru smrtno stradali naši sugrađani Luka Mijić i Mario Priul, gradonačelnik Dario Hrebak potpisao je Odluku o proglašenju Dana žalosti na području Grada Bjelovara.

TUGA U BJELOVARU Snimili zadnji selfie par sati prije smrti: 'Bili su kao braća'

Dan žalosti obilježit će se u četvrtak, 10. lipnja 2021., spuštanjem zastava na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela Grada Bjelovara, trgovačkih društava u vlasništvu Grada Bjelovara te javnih ustanova i institucija Grada Bjelovara.

Suosjećamo s obiteljima i prijateljima smrtno stradalih mladića te ovim putem izražavamo iskrenu sućut - stoji u priopćenju koje je objavio Grad.

DETALJI TRAGEDIJE KOD BJELOVARA Mario i Luka nisu uspjeli pobjeći iz vikendice, ugušili su se pred zoru: Tijela su našli na podu...

Podsjetimo, dojava o požaru stigla je preko Centra 112 u nedjelju oko 5 sati. Vatrogasci su brzo stigli na mjesto požara u Puričanima i s dva vozila u kratko vrijeme ugasili požar, a tijekom gašenja u vikendici su pronašli tijela dvojice mladića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • walltter 09.06.2021.

    Sućut obitelji. Zašto su političarima potrebni dani žalosti. Zar onda svaki stanovnik Hrvatske ne zaslužuje Dan Žalosti. Političari kako kome. To je ta Hrvatska, podijeljena i u najtežim nesrećama. Protivim se danima žalosti. Ili svima ili nikome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare