To je to što me zanima!

Proglasili ga krivim: Silovao bivšu pa joj smjestio pljačke

Seemona Sumasar (36) provela je sedam mjeseci u zatvoru, izgubila skrbništvo nad kćeri, ostala bez kuće i restorana jer su vlasti odlučile vjerovati silovatelju, a ne njoj
Vidi originalni članak

Amerikanka Seemona Sumasar (36) cijelo vrijeme je tvrdila kako ju je silovao bivši dečko Jerry Ramrattan (39) koji joj je zatim smjestio krivicu za niz oružanih pljački. U srijedu, dvije i pol godine nakon silovanja, sud u New Yorku proglasio je Ramrattana krivim za deset točaka optužnice, uključujući silovanje, krivokletstvo i urotu. Prijeti mu 25 godina zatvora, piše New York Times

Zahvaljujući znanju koje je skupio prateći televizijsku seriju CSI, Ramrattan privatni detektiv iz Queensa, složio je, kako su tužitelji nazvali 'najkopleksniju paklenu namještaljku koju je New York vidio u zadnje vrijeme'. Sumasar je sedam mjeseci provela u zatvoru.

- Sada kada je ovo iza mene, mogu ponovno početi živjeti svoj život. Prošle godine u ovo vrijeme bila sam u zatvoru zato što su vlasti odlučile vjerovati njemu, a ne meni. Ipak, nisam ogorčena. Istina je na kraju pobijedila - rekla je. 

Ramrattan je došao na ideju nakon što Sumasar nije željela povući tužbu protiv njega. U ožujku 2009. prijavila je policiji da ju je silovao. Natjerao je lažne svjedoke da ispričaju kako se odjenula u policajku i pokrala ih prijeteći im pištoljem. Podmetnuo je i metak koji ju je povezivao s pljačkama. Odredili su joj jamčevinu od milijun dolara koju si nije mogla priuštiti. 

Dok je bila u zatvoru, oduzeli su joj skrbništvo nad kćeri, izgubila je restoran i kuću. Za to vrijeme, Ramrattan je bio na slobodi dok doušnik nije otkrio cijelu priču. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Boy X 26.11.2011.

    Pa zar nije dobro pročitati nešto što si pročitao?Ili gledati stalno reprize na HRT-u?

  • biker46 26.11.2011.

    Horatio! We found a dead women and a condom next to her. Horatio: A used one? No sir. Horatio: Looks like our Victim... *puts on sunglasses* ...didnt give a f*ck.

  • sreckoZU 26.11.2011.

    na kosovu nemiri

Komentiraj...
Vidi sve komentare