To je to što me zanima!

Projurio kroz crveno, udario u drugi auto i 'pokosio' pješake

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kako nam je kazao čitatelj koji se zatekao kod mjesta nesreće, vozač Audija od šoka nije mogao izaći iz automobila. Vozači oba auta i pješaci su u bolnicama
Vidi originalni članak

Na križanju zagrebačke Kačićeve i Klaićeve ulice nešto prije 21 sat vozač je autom projurio kroz crveno svjetlo. Zabio se u drugi automobil te su se rotirali cestom na drugi kraj ulice. U nekontroliranom zaustavljanju naletjeli su na dva pješaka.  Iz policije kažu da sve što za sada mogu reći da su srećom svi živi.

- Prolazio sam onuda kada je auto kroz debelo crveno projurio iz smjera Klaićeve i zabio se u suvozačka vrata Audija. Od siline udarca oba su se auta zarotirala te se zaustavila udarajući u stupiće s druge strane ulice gdje je zatvoreni kafić. Jedan od automobila je priklještio pješaka. Hitna pomoć je brzo stigla. Oživljavali su ga te odvezli u bolnicu. Vidio sam i gospođu kako leži no mislim da je ona bila na kraju dobro. Liječnici su je pregledavali u kolima Hitne, no činilo se da nema ozbiljnijih posljedica - rekao je čitatelj 24sata. 

Dodao je kako muškarac koji je vozio Audi i koji je prolazio kroz zeleno svjetlo bio u tolikom šoku da nije mogao izaći iz automobila.

U sudaru je teško ozlijeđen pješak, a prevezli su ga u KBC SestremMilosrdnice, dok su vozač (34) i vozačica (25) lakše ozlijeđeni.



Idi na 24sata

Komentari 192

  • boki21 06.11.2013.

    sad će vozač biti u šoku i ne znam što . što je radio da nije vidio crveno, ili je daltonista ili je bio pijan. danas svakakvi voze auto, bolesnii pijani, bez dozvole.

  • liliana 06.11.2013.

    Kaj je tipkala poruku?

  • dnyna 05.11.2013.

    pa jeb...kako se netko može tako idiotski ponašati i igrat se ljudskim životima , pa nije bez razloga crveno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare