To je to što me zanima!

Promet je gust, na ulazima u zemlju čeka se i nekoliko sati

Na većini cesta u smjeru mora promet je vrlo gust, slab do srednje gust u smjeru unutrašnjosti, gužvi i zastoja za sada nema, osim na pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
Vidi originalni članak

Na nekim su graničnim prijelazima, naime, zabilježena višesatna čekanja na ulazu u Hrvatsku, javlja HAK

HAK poziva vozače na pojačan oprez na autocesti A1 između čvorova Jastrebarsko i Karlovac kod odmorišta Draganić, zbog vozila u kvaru (prometuje se usporeno). 

Na ulazu u Hrvatsku se na srbijanskom prijelazu Batrovci čeka nekoliko sati. Na graničnom prijelazu Macelj se zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) vozi u kolonama uz zastoje i duža čekanja na GP Macelj na izlazu iz Slovenije, navodi se u izvješću od 7,30 sati. 

Na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

U prekidu je katamaranska linija Pula-Mali Lošinj-Zadar, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Svi trajekti i ostali katamarani plove prema plovidbenom redu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 33beg33 19.08.2017.

    može doći u hr 500 miliona gostiju nema tu velike koristi,slovenija 10 milona gostiju 3 milijarde zarada,hr predviđa se ove godine blizu 90 mil gostiju 10 milijardi eura,,nešto ne stima,a to je svaki 5 gost prijavljen,ne izdaju se računi,rad na crno i za minimalac,država to zna ali ugostitelji prijave na minimalac,razlika na ruke,inspekcija korumpirana i samo kupi plave koverte,dok zdravstvo,mirovinsko,obrazovanje trpe zbog takvog naćina rada,hr stvarnost

  • kokaza10 19.08.2017.

    Zato ja ignoriram gužve i sjedim doma, baš mi je lijepo!

  • Ninekino 19.08.2017.

    Krivo mi necemo zaraditi nista kao ni drzava nego kojekakvi lopovi na vladi bili oni ljevi ili desni i tek kad to shvati ovaj narod mozda se nesto promjeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare