To je to što me zanima!

Crno jutro u Zagrebu: Poginuo motociklist, drugi ozlijeđen...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan motociklist je poginuo u nedjelju oko sedam sati na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Buzin. Drugi motorist je pak ozlijeđen u sudaru na Većeslava Holjevca
Vidi originalni članak

Motociklist I. R. (50) jurio je u nedjelju ujutro zagrebačkom obilaznicom, i to dionicom autoceste A3 od čvora Kosnica prema čvoru Buzin. U 7.10 sati izgubio je kontrolu nad Hondom CBR 1100 ccm. Zabio se u prometni znak za razdvajanje smjerova vožnje.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija obavlja očevid na mjestu nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Honda se od siline udarca odbila u jednom, a on u drugom smjeru, a potom je u punoj brzini naletio i na zaštitnu metalnu ogradu koja na autocesti razdvaja kolnike suprotnih smjerova. Na mjestu je poginuo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Tomislav Miletić/Pixsell

Dva i pol sata poslije na južnom kraju Avenije Većeslava Holjevca u Zagrebu nastradao je i 30-godišnji vozač Kawasakija . On je preživio sudar s automobilom Nissan Qashqaijem , koji je ispred njega vozio 47-godišnji vozač.

Policija i Hitna stigli su na poziv 112 dovoljno rano da teško ozlijeđenog motociklista na vrijeme prevezu u KBC Zagreb .

VIDEO: Hitna pomoć pomaže ozlijeđenom motoristu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Zagrebu manje mrtvih

Do rujna je u 2014. poginulo 200 ljudi, a ove godine poginulo ih je 214. Županije u kojima je manje poginulih su Varaždinska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Virovitičko podravska i Grad Zagreb, s tim što je u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji zabilježeno apsolutno najveće smanjenje mrtvih - 34 prošle u odnosu na 20 ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • ishmael 05.10.2015.

    zbog ovakvih kao sto je edo bi trebalo uvest zabranu govora pa neka u svoja cetiri zida prica sto hoce. jedan zivot je ugasen! sad je vise ne bitno tko je kriv ili nije. i usput, neki dan je vozac automobila usmrtio djevojcicu - jesi li i o njemu pisao sr.nja edo? steta sto se taj mladi zivot ugasio, a takvi poput ede hodaju svijetom. pozz od vozaca automobila

  • daljinac 04.10.2015.

    Opet !?

  • TomMajic 04.10.2015.

    Osoba koja je stradala u ovome slučaju je moj brat. Nije bio pijan,jer niti inače ne pije alkohol, brzina nije bila neprilagođena, on je bio kriv jednako koliko i gospodin koji je prestrojavao trak u sredini raskrižja... Znači nisi vidio, nemojte pametovat molim vas jer dokazujete koliko ste jadne,ružne osobe... beskralježnjaci eto... Moj brat je hvala bogu dobro uz manje ozljede. Hvala svima koji su normalni i imaju razumijevanja, vi dragi ostali što sipate žuć, molim vas saberite se i prestanite bacat šupačke komentare ako nemate pojma što se desilo. Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare