To je to što me zanima!

Promijenio bradu, usne i bedra da bi izgledao kao Superman

Filipini: Muškarac je od 1995. godine bio na brojnim plastičnim operacijama kako bi promijenio svoj izgled. Želi izgledati kao Superman, a "promijenio" je čak i bedra
Vidi originalni članak

Herbert Chavez (35) s Filipina toliko je opsjednut likom Supermana da je brojnim plastičnim operacijama promijenio vlastiti izgled samo kako bi bio što sličniji super-heroju. Između ostalog je operirao čak i čeljust te je u bedra stavio implantante. Muškarac na operacije ide od 1995. godine kako bi postigao 'potpunu transformaciju'.

Chavez u svojoj kući ima i pravi muzej s figurama Supermana. Inače stanuje u Calambi, gradu južno od Manile, a kuća mu je puna Supermanovih kipića, figurica, odjeće, stripova i postera, javlja Daily Mail

Muškarac je ispričao kako je bio i na operaciji nosa kako bi izgledao 'manje azijski', u usne je ubrizgao silikone kako bi mu bile punije i 'više uvjerljive', a implantante u bedra je stavio samo kako bi izgledao mišićavije. Psihijatri su objasnili kako Chavez pati od poremećaja zbog kojeg je opsjednut kozmetičkim promjenama svog tijela.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Cwrcak_1 08.10.2011.

    evo ga isto batman

  • pješak 08.10.2011.

    Sad bi mu prijatelji trebali potvrditi da je stvarno supermen i prijeći šleperom preko njega. Naravno, trebao bi ostati živ.

  • nikolica666 08.10.2011.

    Jel' može i letjeti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare