To je to što me zanima!

Promjena glasnogovornika: Evo tko će ubuduće raditi za Škoru

Mate Mijić dosad je bio poznat kao jedan od najbližih suradnika Miroslava Škore, ali sada, kad je pjevač najavio angažman na parlamentarnim izborima, više neće vršiti tu dužnos
Vidi originalni članak

Mate Mijić više neće biti glasnogovornik Miroslava Škore. Njegov bliski suradnik u predsjedničkoj kampanji poslao je priopćenje novinarima i urednicima:

-. Predsjednički izbori već su daleko iza nas, a prijelazno razdoblje do osnutka nove političke opcije Miroslava Škore također se primaklo kraju. Time moja profesionalna uloga završava, a komunikaciju s javnošću i medijima preuzima PR služba buduće stranke. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s vama u jednoj zanimljivoj i dinamičnoj kampanji. Nadam se da je zadovoljstvo obostrano, a da bi u budućim projektima bilo još bolje, rado ću poslušati svaki vaš komentar, savjet ili kritiku - poručio je Mijić.

Njegovu ulogu preuzet će Marja Čolak, bivša glavna urednica portala Direktno.hr.

U međuvremenu, Škoro se oglasio na Facebooku.

- Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu! - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ljubica ljubičica_1 10.02.2020.

    Moj glas imaš.I budem se učlanila u vašu stranku kad se bude osnivala u Splitu.

  • 09.02.2020.

    Tko će raditi? Pa oni koji su i do sada radili u interesu političara i sebe. Zapravo, uopće to sa Škorom kao navodno nečim novim na političkoj sceni ne kužim. Kako novim? Sin od Tuđmana mu je dao podršku, Culej mu je dao podršku, Most, Suverenisti i sl. U tim strankama ima puno onih koji su bili u HDZ-u ili nekim drugim strankama i, što je onda tu novo? Naravno, da bi sjeli u saborske klupe treba im narod i glasovi naroda. To eto jedino kužim. I da se ne izgube glasovi onih koji ne bi dali svoj glas HDZ-u ili SDP-u nego nekim novim strankama. I tako će oni svi zajedno kao u bajci živjeti u politici pitajboga do kada.

  • tico123 09.02.2020.

    eeeeeeeeeeeeeeeee ne sad ili nikad to pišu oni koji nisu ni vidli r od rata sramvas bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare