To je to što me zanima!

Promocija Zagorja i Istre: Tito poveznica Kumrovca i Brijuna

Jakovčić i Hajdaš Dončić su u Zagorju i Istri odlučili spojiti svoje turističke ponude. Istarski župan je istaknuo kako je Tito kao svjetski državnik obilježio prošlo stoljeće
Vidi originalni članak

Istarski župan Ivan Jakovčić se u četvrtak u Kumrovcu sastao s krapinsko-zagorskim županom Sinišom Hajdašem Dončićem. HRT javlja kako su razgovarali o tome kako turistički povezati te dvije regije, ponajprije služeći se likom Josipa Broza Tita, koji povezuje Kumrovec i Brijune. Osim toga, složili su se kako u Kumrovcu treba obnoviti objekte u državnom vlasništvu te izgraditi golfsko igralište.

Jakovčić i Hajdaš Dončić su u Zagorju i Istri odlučili spojiti svoje turističke ponude. Istarski župan je istaknuo kako je Tito kao svjetski državnik obilježio prošlo stoljeće, piše Tportal. Zaključio je kako danas Istra ne bi bila dio Hrvatske da nije bilo Tita. 

- Istrani to danas znaju cijeniti i mnogi od njih danas u velikom broju dolaze i u Kumrovec, ali i u zagorske toplice - rekao je Jakovčić.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • sestro 25.05.2012.

    komunjare na vlast i o drugu titu svaki dan u medijima..koja sramota od države:))

  • templar73 13.04.2012.

    Pa glavno je da dođe lova, mi u zagorju nemamo more kao vi dolje što znači da moramo nešto smisliti da ljudi pljunu lovu, a odakle dođe boli mene ona stvar:-)

  • user_139303 13.04.2012.

    Jakovčić se obarstao k'o šuma, već mi pomalo liči na krapinskog pračovjeka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare