To je to što me zanima!

Pronašli dječaka koji je nestao prije šest godina, sumnjalo se da je otet: Danima je hodao...

Alex Batty nestao je u Španjolskoj, gdje je bio na odmoru s majkom i djedom, prije šest godina kada je imao 11 godina
Vidi originalni članak

Mladić (17) iz engleskog Oldhama koji je nestao u Španjolskoj 2017. godine pronađen je u Francuskoj, kažu vlasti. Alex Batty nestao je u Španjolskoj, gdje je bio na odmoru s majkom i djedom, prije šest godina kada je imao 11 godina.

Pronađen je u gradu Revel istočno od Toulousea u srijedu rano ujutro. Policijski izvor rekao je za BBC da je Alexa u policijsku postaju odveo zabrinuti vozač.

Dječak, koji se odazivao na ime Alex Batty, rekao je da je u Francuskoj dvije godine, kaže policijski izvor, dodajući da je podsjećao na posljednju poznatu sliku Alexa. Bio je dobrog zdravlja i nije rekao da je na bilo koji način maltretiran.

Istražitelji vjeruju da je Alex pješice odlutao iz ruralne zajednice u planinama Pireneja u Revelu te da je danima hodao prije nego što ga je primijetio vozač kamiona, pokupio i kontaktirao policiju.

NAŠLI TORBU I KAPUT Cijeli grad traži nestalu majku! Detektivi: Ključne su 34 minute

Njegova baka, i zakonska skrbnica, Susan Caruana izjavila je za BBC 2018. da vjeruje da su Alexa majka i djed odveli da živi s duhovnom zajednicom u Maroku. Rekla je da traže alternativni način života i da ne žele da Alex ide u školu.

Cijeli slučaj još uvijek je obavijen velom tajnom, ali tinejdžer je, navodno, policiji ispričao svoju priču vedro i smireno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 15.12.2023.

    to dođe nešto kao hare-krišna-hare-hare, otprilike

  • psilajuu 15.12.2023.

    Bolje ne prepisivati strane članke koji su na kraju nejasni i nerazumljivi. Kraj im je fantastičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare