To je to što me zanima!

Pronašao ju suprug: Ruskinju (56) pojele su njezine svinje

Poljoprivrednica, koja je živjela u selu u središnjoj ruskoj republici Udmurtskoj, krenula je nahraniti svinje kada se onesvijestila ili imala epileptični napad
Vidi originalni članak

Ruskinju (56) pojele su njene svinje nakon što se onesvijestila u svinjcu, javljaju lokalni ruski mediji, a prenosi BBC.

Poljoprivrednica, koja je živjela u selu u središnjoj ruskoj republici Udmurtskoj, krenula je nahraniti svinje kada se onesvijestila ili imala epileptični napad. Pronašao ju je njen suprug, a navodno je umrla zbog gubitka krvi.

Njihova farma nalazi se u selu u Udmurtskoj, istočno od grada Kazanja.

Prema informacija iz lokalnih medija, večer prije suprug se loše osjećao i otišao je ranije u krevet. Kada se sljedećeg jutra probudio, našao je njeno tijelo u svinjcu.

Policija je pokrenula istragu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Marko Josipović 08.02.2019.

    Gluposti pa kako znaju da se je žena prvo onesvjestila pa da su je tek tada svinje na pale. Ima na stotine napada gsje su domaće svinje napale gazdu a da se predhodno nije čovjek onesvjestio.

  • crazy mind 08.02.2019.

    ma svjetsko cudo. zamisli svinje JEDU ljude a ne samo ljudi svinje. kolko se sjecam iz rata svinje uopce nemaju problem sa ljudima kao izvorom hrane... samo ako dobe priliku.

  • dvadesetčetverosatnivirusić 08.02.2019.

    nova prilika za jeftin CRO uvoz ruske svinjetine

Komentiraj...
Vidi sve komentare