To je to što me zanima!

Pronašli nestalu tinejdžericu (14)? Ubio je i bacio u rijeku

Velika Britanija: Arnis Zalkalns koji je u Latviji ubio suprugu osumnjičen je da je krajem kolovoza ubio Alice Gross (14). Policija je sada u rijeci našla tijelo
Vidi originalni članak

Britanska policija je pronašla u rijeci Brent, u zapadnom dijelu Londona , tijelo. Iako još nije službeno potvrđeno najvjerojatnije se radi o Alice Gross (14) . Alice, talentirana glazbenica, nestala je krajem kolovoza. Policija sumnja da ju je ubio Arnis Zalkalns (41) imigrant iz Latvije koji je u bijegu. Scotland Yard ga traži u suradnji s latvijskom policijom.

Alice je 28. kolovoza izašla iz svoje kuće u šetnju. Istim je putem  Zalkalns prošao nekoliko minuta nakon nje. Policija je tijekom istrage saznala da muškarac ima nasilnu prošlost odnosno da je ubio svoju suprugu. U zatvoru je bio sedam godina. U Veliku Britaniju je došao 2007. godine te je radio po gradilištima u zapadnom dijelu Londona. Zalkalns je nestao 3. rujna, piše Guardian.

Zadnjih mjesec dana Alice je tražilo čak 600 policajaca i bila je to jedna od najopsežnijih potraga u Britaniji.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • conte 02.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nikluk20 02.10.2014.

    stara- oko za oko zub za zub...i riješeno....

  • AntonTrdić 02.10.2014.

    najgore od covjeka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare